به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حملونقل جادهای استان هرمزگان، محمد دهقان رئیس اداره راهداری و حملونقل جادهای شهرستان قشم با اشاره به آغاز طرحهای ایمنسازی محورهای مواصلاتی جزیره قشم، گفت: در راستای افزایش ضریب ایمنی و ارتقای دید رانندگان، عملیات نصب تجهیزات بازتابنده و ایمنسازی در مسیر درگهان به لافت اجرایی شد.
وی با بیان جزئیات این پروژه تصریح کرد: این اقدامات با تمرکز ویژه بر نصب چشمگربهای و علائم هشداردهنده در نقاط پرحادثه و مقاطع حساس این محور ترانزیتی صورت گرفته است تا تردد وسایل نقلیه در ساعات شب و شرایط نامساعد جوی با ضریب اطمینان بالاتری انجام گیرد.
دهقان در پایان خاطرنشان کرد: بهرهگیری از تجهیزات نوین ترافیکی نقش مؤثری در تفکیک خطوط عبوری، هشدار بهموقع به رانندگان و کاهش خطای انسانی کاربران جادهای ایفا میکند و اجرای چنین طرحهایی در سایر مقاطع حادثهخیز جزیره نیز با جدیت تداوم خواهد داشت.